5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Milas’a şehitlik müjdesi

MİLAS’A ŞEHİTLİK MÜJDESİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Gaziler Derneği’nin ziyaretinde Milas’a bir şehit anıtı kazandırmak istediğini söyledi.

Milas Muharip Gaziler Derneği ve Makine Mühendisleri Odası İlçe Temsilciliği Yöneticileri Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. İ Milas Muharip Gaziler Derneği tarafından gerçekleştirildi. Ziyarete dernek başkanı Mehmet Sarban, Derneğin İstanbul Pendik Şubesi Başkanı Sefa Altınparlar, Üyeler Seyit Yıldırım, Mehmet Karakuş ve Halil Kaya katıldı.

Ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas’a yakışan bir şehitlik yapmak istediklerini belirterek, bunun kendisi için büyük bir şeref olacağını da sözlerine ekledi. Ayrıca şehitlerimiz ve gazilerimiz için Milas’ta ne yapılması gerekiyorsa yaptıklarını da söyleyen Başkan Tokat, belediye ve derneğin iyi ilişkiler içerisinde olduğunu da belirterek Milas Belediyesi olarak daima gazilerimizle beraberiz diyerek sözlerini tamamladı.

Gaziler adına konuşan başkan Altınparlar da amaçlarının gazileri ve şanlı geçmişi unutturmamak olduğunu söyleyerek. Ayrıca tüm bu değerlerin vatandaşlara ve özelliklede gençlere anlatılabilmesinin önemine değindi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2011 Cumartesi 14:56:01
Güncelleme :22 Ocak 2011 Cumartesi 15:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?