4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milaslı Romanlar açılımdan umutlu

MİLASLI ROMANLAR AÇILIMDAN UMUTLU

AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce ile birlikte 70 kişilik bir grupla ‘Roman Buluşmasına’ katılan Milaslı Romanlar açılımdan umutlu.

İstanbul’da gerçekleşen ‘Roman Buluşmasına’ Milatsan AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce, K. Dibekdere Köy Muhtarı Ali Boncuk, MUZKAT-DER Başkanı Dursun Girgin ve yaklaşık 70 kişilik Roman grubu katıldı.

İstanbul dönüşü buluşmayı değerlendiren AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce; dil, din, mezhep ve renk ayırımı yapılmaksızın bir arada ve barış içinde yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Biz insanı yalnızca insan olduğu için seven, ‘Tanrı misafiridir’ diyerek evinin kapısını ardına kadar açan bir kültürden geliyoruz. Bu topraklar tarihin her döneminde mazlumlara, mağdurlara kucak açmış topraklardır. Bu millet tarih boyunca nerede mazlum varsa, nerede mağdur varsa ona sahip çıkmış, ekmeğini onlarla paylaşmıştır. Hükümetimiz tarafından yapılan çalıştayın ardından İstanbul’da gerçekleşen buluşmaya ilçemizden 70 kişilik bir Roman vatandaşımız ile birlikte katıldık. Sayın Başbakanımızın Roman asıllı vatandaşlarımızla gerçekleştirdiği bu buluşmadan güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum”

MİLASLI ROMANLAR AÇILIMDAN UMUTLU
MİLASLI ROMANLAR AÇILIMDAN UMUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 00:28:03
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 11:13:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?