22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Milas'ta 25 DP'li DSP'ye katıldı

Milas ilçesinde aralarında Demokrat Parti (DP) Milas Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı’nın da bulunduğu 25 kişi DSP’ye katıldı.

Milas’ta aralarında Demokrat Parti Milas Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Suat Abbak’ın da aralarında bulunduğu 25 kişi Demokratik Sol Parti’ye katıldı.

Partiye yeni katılanlara, DSP’li Milas Belediye Başkanı Hürol Önder ve DSP İlçe Başkanı Mehmet Salih Ayas tarafından rozetleri takıldı.

Milas Belediye Başkanı Önder’in göreve geldiği 1 yıldan bu yana yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini ifade eden DP eski Gençlik Kolları Başkanı Abbak, “Belediye başkanımızın çalışmalarını takdirle izledik. Bu amaçla kendisine destek olma düşüncesiyle 25 arkadaşımla birlikte DSP’ye katılmaya karar verdik. Başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi.

Milas’ta son aylarda partiye katılımların arttığını söyleyen DSP İlçe Başkanı M. Salih Ayas, “Milas’ta partimize olan ilgi her geçen gün büyüyor. Bu gelişmeler bizlerin yerel seçimlerde başarılı olma umudumuzu bir kat daha arttırıyor. Partimize yeni katılan tüm arkadaşları kutlar, başarılar dilerim”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 18:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?