4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milas'ta büfeden hırsızlık

HAVALANDIRMADAN GİRİP 6 BİN TL’LİK İÇKİ VE SİGARA ÇALDILAR

Muğla’nın Milas ilçesinde bir büfeye havalandırma penceresinden giren hırsız ya da hırsızlar 6 bin TL değerinden içki ve sigarayı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre; Hacıilyas Mahallesi Menteşe Caddesi üzerinde Serdar Kuşçu’ya ait büfede hırsızlık olayı yaşandı. Sabah büfeyi açmak için gelen Kuşçu büfeden bazı mallarının çalındığını fark etti ve polise haber verdi. Olay yerine gelen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri hırsızlığın meydana geldiği yerdeki gerekli çalışmalarını yaparak olay yerinden ayrıldılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hırsız ya da hırsızların büfeye havalandırma için açılan pencereden girdiklerini tahmin ettiklerini belirten Kuşçu, “Sabah büfeyi açmak için geldim bir de baktım ki içerisi dağınık bir durumda. Havalandırma amacıyla yaptırdığım 54x24 cm boyutlarındaki küçük havalandırma penceresinin açık ve o bölümde bulunan rafların zarar gördüğünü gördüm. Bunun üzerine polise haber verdim. İçki ve sigaraların alındığı tespit edildi. Maddi olarak zararım yaklaşık 6 bin TL” dedi.

HAVALANDIRMADAN GİRİP 6 BİN TL’LİK İÇKİ VE SİGARA ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 12:24:02
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 17:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?