4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milas’ta elektrik kesintisi

AYDEM tarafından yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 28 Kasım Pazar günü 04.00-06.00 saatleri arasında Milas merkez, belde ve 97 köyde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

AYDEM’den yapılan açıklamada kesinti yapılacak bölgelerle ilgili şu ifadeler yer aldı:

“TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Muğla İşletme ve Bakım Grup Başmühendisliği’nin ilgi yazısı ile Milas Trafo Merkezi’nde gerçekleştirilecek hücre montaj çalışmaları nedeniyle 28 Kasım 2010 Pazar günü 31,5 kV barada elektrik kesintisi yapılması gerektiği bildirilmiştir. İl Müdürlüğümüzce anılan tarihte 04:00-06:00 saatleri arasında gerçekleştirilmesi kaydıyla uygun bulunan çalışmalar nedeniyle uygulanacak elektrik kesintisinden etkilenecek yerleşim merkezleri şunlardır: Milas İlçe Merkezi, Çamiçi, Beçin, Selimiye, Güllük Beldesi ile toplam 97 köy.

YEAŞ Yeniköy T.S.’den beslenen Ören Beldesi ile Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Hüsamlar, Çamlıca, Kalem, Alatepe, Kultak, Çökertme, Gökbel, Bozalan, Yoğunoluk, Türkevleri köyleri kesintiden etkilenmeyecektir.

Elektrik verilemeyecek yerleşim merkezlerindeki kendi tesislerinde bakım planlayan ilgililerin güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması halinde enerji daha erken verilebileceğinden bu durumun ilgililerce dikkate alınması gerekmektedir.”

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2010 Perşembe 12:42:00
Güncelleme :25 Kasım 2010 Perşembe 13:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?