4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milas’ta elektrik kesintisi!

MİLAS’TA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Muğla’nın Milas ilçesince elektrik hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 02 Mayıs Pazar günü bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Kesintiyle ilgili olarak Aydem Elektrik Dağıtım AŞ Muğla İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Aydın İletim Şebeke İşletme Bakım Müdürlüğü’nün ilgi yazısı ile Yeniköy Termik Santrali Şalt Merkezi’nde gerçekleştirilecek 2010 yılı periyodik bakım çalışmaları nedeniyle yarın 07.00-13.00 saatleri arasında 31,5 kw baranın izole edileceği bildirilmiştir. İl Müdürlüğümüzce de uygun bulunan çalışmalar nedeniyle uygulanacak elektrik kesintisinden etkilenecek yerleşim merkezleri aşağıda belirtilmiştir. Kamuoyuna önemle duyurulur” denildi.

Çalışmaya ilişkin yapılan açıklama ise; “Kesinti öngörülmeyen ancak kısıt şatlarının oluşması durumunda Ören Beldesi ve Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Çamlıca, Kalem, Alatepe, Kultak, Çökertme, Gökbel, Bozalan, Yoğunoluk, Türkevleri köylerine elektrik verilemeyebilecektir. Elektrik verilemeyecek yerleşim merkezlerinde bulunan ve kendi tesislerinde bakım planlayan ilgililerin güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması halinde enerji daha erken verilebileceğinden bu durumun ilgililerce dikkate alınması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Buna göre; Yeniköy Trafo Merkezi’nde yapılacak çalışma nedeniyle yarın 07.00-13.00 saatleri arasında; Kemerköy TS Kömür Hazırlama Tesislerine, Hüsamlar Köyü Kömür Havzasındaki Özel Trafolu Müşterilere, TKİ Bağdamları Tesislerine ve Hüsamlar Köyü’ne elektrik verilemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 10:10:03
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 12:58:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?