4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milas'ta fırınlara şafak baskını

FIRINLARA ŞAFAK BASKINI

Milas’taki 22 ekmek ve simit fırını önceki gün sabah saatlerinde Milas Belediyesi ekiplerince denetlendi.

Sabaha karşı gerçekleşen denetimlere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mat, Belediye Avukatı Zeki Çetinkaya, Çevre Mühendisi Naciye Demirkol, Makine Mühendisi Mustafa Alver, Ziraat Mühendisi Süleyman Karatoprak, Zabıta Amiri Şenol Güzel ve Zabıta Müdürlüğü Personelleri katıldı.

Milas merkezinde toplam 22 fırının incelendiği denetimlere bizzat katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat şunları söyledi. “ Zabıta Müdürlüğümüz ve işyerlerini denetleme komisyonumuzca rutin olarak yapılan işyeri denetimlerinden birisini bu sabaha karşı gerçekleştirdik. Fırınların denetlendiği bu incelemede özellikle fırınlarımızın genel düzeni, temizlik durumu, ürünlerin gramajları, çalışanların kılık kıyafeti ve sağlık raporları ile üretimde kullanılan malzemelerin kalitesi ve temizliklerine dikkat edildi. Gece olması nedeniyle özellikle şikâyete konu olan baca denetimlerini yapmadık. Ancak tüm fırınlarımızı bu konuda uyardık. Önümüzdeki günlerde fırınlarımızın baca sistemleri sıkı bir şekilde denetlenecek ve şikâyete konu olan fırınlarımıza bu sorunları gidermeleri istenecektir” dedi.

Yapılan denetimlerde eksiklik tespit edilen işyerleri ile ilgili olarak açık tutanaklar düzenlenirken, tutanaklar belediye encümenine havale edilerek gerekli işlemler yapılacak.

FIRINLARA ŞAFAK BASKINI
FIRINLARA ŞAFAK BASKINI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 15:00:01
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 15:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?