16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Milas'ta isyan ettiren sapıklık!

Muğla'nın Milas ilçesi yine bir taciz ve tecavüzle sarsıldı. Milas'ta yine küçük yaştaki bir kız ve bir erkek çocuğa cinsel saldırıda bulunuldu.

Komşusunun küçük kızını taciz etti

11 yaşındaki B.Ö.'ye bir süredir komşuları Mahmut Ç. (60) tarafından cinsel tacizde bulunulduğunu iddia edildi. B.Ö.'nün ailesi polise başvurdu. Polis ekipleri Mahmut Ç'nin evine giderek gözaltına aldı.

Zanlı Mahmut Ç. sağlık kontrolüne getirildiği sırada kendisinin suçsuz olduğunu söyledi. Hakim karşısına çıkarılan Mahmut Ç. Küçük yaştaki çocuğu cinsel taciz suçundan tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

7 yaşında erkek çocuğuna tecavüz

Selimiye beldesinde ekonomik güçlük çeken bir ailenin 7 yaşındaki T.Ö adındaki erkek çocuğa tecavüz edildiği iddia edildi. İhbar üzerine bir çalışma başlatan Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Selimiye'de olayla ilgili R.A'yı (44) gözaltına aldı.

Oğlunun 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne getirilişi sırasında gazetecilere açıklama yapan T.Ö'nün annesi oğluna tecavüz edildiğini iddia ederek, şahsı tanıdığını söyledi.

Tecavüze maruz kaldığı iddia edilen T.Ö'nün vücudundan alınan örnekler incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan R.A'nin bugün hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

MİLAS'TA SON 15 GÜNDE YAŞANAN DİĞER OLAYLAR

Milas bu tecavüz skandalı ile sarsılmıştı

Milas'a bağlı Kırcağız köyünde yaşayan A.M.Ö (32), oğlu B.Ö'nün (8) hasta olduğunu belirterek, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Acil servis doktorları tarafından vücudunda morluklar ve kalçasında yanık izleri tespit ettikleri 8 yaşındaki B.Ö'nün işkence gördüğünü ve birden fazla fiili livata yoluyla tecavüze uğradığı anlaşılmıştı. Baba A.M.Ö ve birlikte yaşadığı Ç.K. (23) adlı kadını gözaltına alınmıştı.

Küçük kızı senelerdir taciz ediyormuş

İddiaya göre Milas'ta kahve işletmeciliği yapan R.D (55) isimli şahıs Gümüşlük İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 14 yaşındaki L.P'yi 2 Mayıs'ta aracına bindirerek dağlık araziye götürdü. L.P'nin yabancı bir araca bindiğini gören okul kantincisi durumdan şüphelenerek okul müdürüne bilgi verdi. Okul Müdürü Ali Ekber Demir L.P'nin annesine haber verdi. Bir süredir kızının hareketlerinden şüphelenen N.P polise başvurdu. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Ekipleri R.D'yi gözaltına aldı. L.P'yle yapılan görüşmede R.D'nin kendisine para vererek tacizde bulunduğu ve bu durumun 3 yıldan bu yana sürdüğünü söyledi.
R.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Milas Kapalı Cezaevi'ne gönderildi

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 12:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?