22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Milas'ta kovalamaca

Milas ilçesinde dur ihtarına uymayan sürücü polisi alarma geçirdi. Kısa süren bir takibin ardından yakalanan sürücünün 254 promil alkollü olduğu ve araç belgelerinin bulunmadığı anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre; İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin düzenli olarak gerçekleştirdiği uygulama sırasında polisin dur ihtarına uymayan sürücü, polis ekiplerini alarma geçirdi. Atatürk Bulvarı’nda uygulama yapan trafik ekipleri, diğer ekiplerin de yardımıyla kontrolden kaçan aracı kısa süre sonra Hacıilyas Mahallesi, Aralık Sokak’ta yakaladı. Polis tarafından gözaltına alınan sürücünün, yapılan alkol muayenesinde 254 promil alkollü olduğu anlaşıldı.
Araç muayenesinin ve sigortasının bulunmadığı belirlenen otomobil sürücüsü M.A. (23) “Polisi görünce heyecanlandım. Aslında kaçmak istemiyordum ama bir anlık refleksle oldu” dedi.

M.A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, muayenesi ve sigortası bulunmadığı anlaşılan 48 KF 097 plakalı otomobil trafikten men edildi. Sürücü M.A, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 13:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?