5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Milas'ta köylere çöp kamyonu

KÖYLERE ÇÖP KAMYONU

Milas Turizm Altyapı Hizmet Birliği köylerin katı atık sorununu çözmek için çöp kamyonu aldı.

Milas Turizm Altyapı Hizmet Birliği encümen toplantısı Muğla Valisi ve Birlik Başkanı Fatih Şahin’ın katımıyla Milas Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Birliğin kurulduğu günden bu yana gündem maddeleri arasında yer alan çöp toplama kamyonu da alınarak hizmete sokuldu. Dünkü toplantıda çöp toplama kamyonunun Milas Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nden Milas Belediyesi’ne tahsis işlemi gerçekleştirildi. Tahsisi birlik adına Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Belediyesi adına da Başkanvekili Süleyman Saylak imzaladı.

Çöp toplama kamyonu sayesinde, öncelikle birliğe bağlı köylerdeki katı atık sorunu çözülecek. Köylerden toplanan çöpler Milas Belediyesi’nin atık alanında biriktirilecek. İhtiyaç duyulduğunda yalnızca üye köyler değil, tüm köylerin ihtiyacı da bu sayede giderilecek.

Muğla Valisi Fatih Şahin ve Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, alınan yeni çöp kamyonunu inceledi. Encümen toplantısında ayrıca daha önce gündeme gelen Milas Pazarı’nda yerli ve yabancı turistlerin tuvalet ihtiyacının karşılanması için çalışmaların başlatıldığı bilgisi verildi.

KÖYLERE ÇÖP KAMYONU
KÖYLERE ÇÖP KAMYONU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 10:47:03
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 13:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?