4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milas’ta öğrenci şenliği

MİLAS’TA ÖĞRENCİ ŞENLİĞİ

Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü tarafından bir şenlik gerçekleştirildi.

Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılan şenlikte çocuklar tarafından dans gösterileri yapılıp şiirler okundu. Şenlik sergi açılışı ile başladı, sonrasında 4-5-6 yaş grubundaki çocukların gösterileriyle devam etti.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm Şefi Beyda Yılmaz, “Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü olarak şenliğimizin ilkini 2008 yılında gerçekleştirmiştik. 220 öğrencimiz tarafından hazırlanan ürünleri şenliğimiz kapsamında sergilemeye çalıştık. Bu ürünlerde öğrencilerimizin el emeği göz nuru bulunuyor. Bu etkinlikte herkesin emeği var. Okul müdür yardımcılarımıza, okul aile birliğimize ve bölüm öğrencilerimizin tamamına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından program çerçevesinde, danslar, palyaço gösterileri, skeçler sahnelenerek şiirler, şarkılar ve tekerlemeler seslendirildi. Etkinliğe büyük ilgi gösteren katılımcılar çocukların gösterilerini beğeniyle izledi. Küçükler yaptıkları gösterilerle ailelerinden büyük alkış aldı.

MİLAS’TA ÖĞRENCİ ŞENLİĞİ
MİLAS’TA ÖĞRENCİ ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 13:43:04
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 14:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?