22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Milas'ta OSB çalışmaları sürüyor

Muğla’nın Milas ilçesinde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’nin Mütevelli Heyeti yerinde incelemelerde bulundu.

Muğla bölgesinin tek Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olma özelliğini taşıyan Milas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak olan kamulaştırma çalışmalarıyla ilgili OSB Mütevelli Heyeti yerinde inceleme yaptı. 

Yapılan inceleme çalışmasına Milas Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Atçı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı-OSB Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi Doğru, Milas Belediyesi’ni temsilen Meclis Üyesi Akın Üstündağ, Milas Ticaret Odası Meclis Üyesi Oğuz Demirci, İl Genel Meclis Üyesi-OSB Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Esen, İl Genel Meclis Üyesi-OSB Mütevelli Heyeti üyesi Ahmet Pehlevan, OSB Müdürü Hidayet Yazıcı ve Harita Mühendisi Enver Tuna katıldı. 

Milas Kaymakamı-OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Atçı: “Yapılacak uygulama çalışmalarında bir takım özel mülkiyetler bulunduğu için bu yerlerin kamulaştırılması kararını almıştık. Gerekli çalışmaların yapılarak OSB’nin bir an önce hizmete girmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 11:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?