15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Milas'ta patlama: 8 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Güllük beldesinde işçilerin kaldığı bir evde sabah saat 05.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Yaralılar, özel bir araçla Milas İzan Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

Yaralıları hastaneye kaldıran işçilerden Rahmi Taşkın (32), "Çok şiddetli bir patlama sesiyle uyandık. Arkadaşlarımızın çoğu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmışlardı. Hemen ambulans istedik. Ambulans gelmeyince ustamızın aracıyla arkadaşlarımızı hastanelere taşıdık. Patlamanın ne sebeple meydana geldiğini henüz bilmiyoruz" dedi. 

Yaralı işçilerden Mehmet Bayrakçı (22), "Patlama olduğunda ben rüya görüyorum sandım. Patlamanın olduğunu ancak arkadaşlarımın bağırışlarından fark edebildim. Patlamanın neden meydana geldiğini henüz bilemiyoruz" dedi. 

İşçilerden Bayram Çetin de (21), "Evde 14 kişi kalıyorduk. Patlama sesiyle uyandık. Herkes birbirine bakıyordu. Yara almayan diğer arkadaşlarımız ambulans çağırdı. Arkadaşlarımızdan hayati tehlikesi bulunan yok" şeklinde konuştu.
Patlamayla ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 11:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?