4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Milas’ta şüpheli ölüm

MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Muğla’nın Milas ilçesinde kendisinden uzun bir süre haber alınamayan kişi, arazide çalılar arasında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Türkiye Kömür İşletmelerinden emekli Karacaağaç köyünde yaşayan 57 yaşındaki Cihat Ökten dün sabah evinden kayınpederi Ali Türkmen (78) ile çıkarak Su Deposu olarak bilinen Yayla Mevki’nde bulunan zeytin ağaçlarına sulamaya ve aşılamaya gitti. Bir ara kayınpederinin yanından ayrılan Ökten bir daha geri gelmedi. 15 Mayıs 2009’da geçirdiği trafik kazası sonrasında rahatsızlığı olan Ökten köylüler tarafından aranmaya başlandı. Jandarmanın köye gelmesiyle arama çalışmaları genişletilerek devam etti.

Dün 17.00’den itibaren başlayan arama çalışmaları bugün sabah 06.00 sıralarında Ökten’in çalılar içinde bulunmasıyla son buldu. Şahsın öldüğünün anlaşılmasının ardından olay yerine jandarma olay yeri inceleme ekibi ve savcı gelerek gerekli incelemeleri yaptı.

Ökten’in cenazesi daha sonra köylüler tarafından taşınarak özel bir araçla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne morguna getirildi. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenaze İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi. Ökten’in ani ölümü köylüler tarafından şaşkınlıkla karşılanırken yakınlarını ise derinden üzdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 13:06:01
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 19:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?