4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Mimarlardan valiye ziyaret

MİMARLARDAN ALTIPARMAK’A ZİYARET

Mimarlar Odası Muğla Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamımda ziyaret etti. Mimarlar Odası yönetimini kabulünde konuşan Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, “Bir ülkenin veya bir kentin ilk girişindeki imaj, büyük önem arz ediyor. Bu imajın da, o ülkedeki ve o kentteki mimariyle yakın ilişkisinin bulunduğuna inanıyorum” dedi.

Bir kentin geleceği ile ilgili konuları, mimarlarla konuşuyor olmanın önemine işaret eden Vali Altıparmak, mimarlar odasının yaptığı çalışmalara maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Mimarlar Odası Muğla Şubesinin Mimarlar Odası Rodos Şubesi ile işbirliği içinde yapılan çalışmaları örnek çalışmalar olarak değerlendiren Vali Altıparmak, “Karşılıklı olarak konuşarak, bilgi alışverişinde bulunarak, bir üst kültür oluşturulabilir ve bu tür işbirliğinden de arzu edilen güzel sonuçlara ulaşılabilir” dedi.

Mimarlar Odası Muğla Şube Başkanı Y. Mimar Ertuğrul Aladağ da, Mimarlar Odası 3. dönem yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Altıparmak ile tanıştırdıktan sonra, “Muğla’da, Muğla ilini nasıl daha iyi bir geleceğe taşıyabiliriz sorusunun yanıtını verebilmek için, tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışma azmindeyiz. Muğla ilinde bir farklılık yaratmak istiyoruz. Mimarlar Odası tarafından düzenlenen panelimize katılmanızdan ve görüşlerinizi aktarmanızdan büyük mutluluk duyduk. Hem ilin en üst mülki amiri olarak, hem de bir bilim adamı olarak düşüncelerinizden oldukça yararlandık. Bu da bize güç ve cesaret verdi” dedi.

Ziyarette, Başkan Y. Mimar Ertuğrul Aladağ, Başkan Yardımcısı Mimar Osman Köseoğlu, Sekreter Mimar Ebru Soydaş Çakır, Sayman İlhan Erkanı ve üyeler Mimar Erol Ünsal, Mimar Suat Selvi ve Mimar Oğuz Develi hazır bulundu.

MİMARLARDAN ALTIPARMAK’A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 12:34:03
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 13:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?