4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Miniklerden sevimli dostlara ziyaret

YİYECEKLERİNİ KÖPEKLERLE PAYLAŞTILAR

75. Yıl İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Muğla Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret ettiler.

Yaklaşık 1 saat boyunca barınağı gezen minik öğrenciler özellikle yavru köpekleri büyük ilgi gösterdiler. Minikler ayrıca 2 gün boyunca biriktirdikleri yiyecekleri köpekler için barınak yetkililerine teslim ettiler.

Ziyaretin düzenlenmesi ve amacı hakkında bilgi veren Ana Sınıfı Öğretmeni Seda Sagay, “Ziyaretimizi Topluma Hizmet ve Alan Gezileri dersi kapsamında gerçekleştirdik. Çocuklarımıza doğa ve hayvan sevgisini yaşatmak için faydalı olacağını düşündük. Ziyaret öncesi bazı öğrencilerimizde hayvan korkusu vardı, bu korkularını bu ziyaret sayesinde biraz olsun yendiler. Ayrıca 2 gün boyunca biriktirdikleri yiyeceklerle sorumluluk bilinçlerinin artmasını sağladılar. Zaten bazıları evlerinde hayvan besliyorlar. Burada edindikleri izlenim ve duygularla özellikle sahipsiz hayvanlar için neler yapmaları gerektiğini öğrendiler. Bu duygu ve düşüncelerini anne ve babalarına da aktararak onları yönlendirebilirler ve barınaktaki hayvanları yardımda bulunabilirler. Ziyaret çok faydalı geçtiğini gördük” dedi.

YİYECEKLERİNİ KÖPEKLERLE PAYLAŞTILAR
YİYECEKLERİNİ KÖPEKLERLE PAYLAŞTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 14:26:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 19:47:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?