22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

MİTSO'dan Mehmetçiklere destek

Milas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan “Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek” kampanyasında toplanan 6 bin 232 YTL Mehmetçik Vakfı’na devredildi. 

Artan terör olayları sonrasında 2008 yılından önce Milas Ticaret Odası olarak anılan sivil toplum örgütü Milas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde bağış yapmak isteyenlere hesap numarası verildi. Kampanyaya resmi kurumların da destek vermesiyle biriken 6 bin 232 YTL dün Mehmetçik Vakfı’na devredildi. 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Doğru, “Odamız tarafından başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaşımız ve resmi kurum destek verdi. Kampanya bağış hesabı bünyesinde biriken 6 bin 232 YTL’yi kar-kış demeden terörle mücadeleyi sürdüren Mehmetçiklerimiz için Mehmetçik Vakfı’na devrettik diyen Doğru, kampanyaya bağış yapan isimleri günlük olarak yerel gazetelerimizde yayınladık. Kampanyamıza, dolayısıyla terörle mücadele kahramanlarına destek veren katılımcılara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 13:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?