22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Motosiklet kundaklayanlara tutuklama

Muğla'nın  Milas İlçesi'nde, İsmail Duman ve yanındaki arkadaşı Fikri Dere'yi dövüp, motosikletini ateşe verdikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Olay Dörtyol Mevkisi'nde, önceki gün saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bar işletmecisi Ercan Bayırlı (47), kız arkadaşına sarkıntılık ettiğini ileri sürdüğü İdris Duman (31) ve arkadaşı Fikri Dere'yi (40), yanında çalışan Levent Mermer (35) ile ağabeyi Murat Mermer'e (38) dövdürttü. Mermer kardeşler, öldüresiye dövdükleri İsmail Duman'ın plakasız motosikletini de üzerine benzin döküp, ateşe verdi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Milas 75'nci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. İsmail Duman ve Fikri Dere'nin durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Mağdurların verdiği eşkal doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, olayın azmettiricisi olduğu ileri sürülen Ercan Bayırlı ve Levent Mermer'i olay yerinin yakınında yakalayarak, gözaltına aldı. Olaydan sonra kaçan Murat Mermer de bir süre sonra saklandığı evinde yakalandı. İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen üç zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu

..
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 17:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?