4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Motosikletçiler eylemde!

MOTOSİKLETÇİLERİNDEN YOL EYLEMİ

Yolcu Motosiklet Grubu’nun Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Dalyan’daki üyeleri, sıkça ölümlü kazaların meydana geldiği Köyceğiz-Dalaman karayolunda acil önlem alınması için eylem yaptı.

Köyceğiz-Dalaman karayolu üzerinde toplanan motosikletçiler adına ortak basın açıklamasını okuyan Yolcu Grubu üyesi Nadir Şahin, “Dalaman, Ortaca ve Dalyan Bölgesi’nden oluşan Yolcu Grubu motosikletçiler olarak, son zamanlarda Köyceğiz, Dalaman, Ortaca ve Dalyan hatlarında yaşanan yaralanmalı ve ölümle sonuçlanan kazalara karşı protesto eylemi yapmak için bir araya geldik.

Özellikle Köyceğiz-Dalaman arasında bulunan yol güzergahında, Karakolları’nın görevlendirdiği ekibin yapmakta olduğu duble yol çalışmasındaki önlemlerin eksik ve yetersiz oluşundan kaynaklandığını basın ve kamuoyu bilgilerinden öğreniyoruz. Bölgemizdeki karayolu üzerindeki yol çalışmalarını sürdürmekte olan yüklenici firmanın işi savsaklamadan bir an önce gerekli emniyet tedbirlerini alarak tamamlamasını istiyoruz. Bu yol üzerinde bulunan Dalaman ve Ortaca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Ekiplerimizin şehir içinde uyguladıkları radar hız kontrolleri yanında özellikle Ortaca ile Dalaman Çayı arasında uygulamaya konulmasını istiyoruz” dedi.

MOTOSİKLETÇİLERİNDEN YOL EYLEMİ
MOTOSİKLETÇİLERİNDEN YOL EYLEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 10:10:02
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 10:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?