6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

MTO'dan öğrencilere kırtasiye yardımı

Marmaris Ticaret Odası (MTO), Marmaris merkez, belde ve köylerinde eğitim gören, maddi durumu iyi olmayan 600 öğrenciye kırtasiye yardımı yapmaya başladı. Yardımların, daha önceden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürleri tarafından tespit edilen öğrencilere dağıtılacağı belirtildi. 

Yardımlar hakkında bilgi veren MTO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Alev Mengi, bu tür faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, "Marmaris Ticaret Odası olarak bugüne kadar bize gelen yardım taleplerini bütçemiz elverdiği ölçüde gerçekleştirmeye çalıştık. 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı'nda eğitime destek vermek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de desteği ile maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 600 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunmayı planladık. Gerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ın yardımları ile gerekse okul müdürlerinden aldığımız öğrenci listeleriyle bu malzemeleri bugünden itibaren dağıtmaya başladık. 

Eğitime destek vermenin yanı sıra önümüzdeki yıllarda (Bir Yıl Sonrasını Düşünüyorsan Buğday Yetiştir, On Yıl Sonrasını Düşünüyorsan Ağaç Yetiştir, Yüz Yıl Sonrasını Düşünüyorsan İnsan Yetiştir) sloganıyla çalışmalarımızı yürüteceğiz. 

Kırtasiye yardımlarının ardından Ramazan ayı süresince durumu iyi olmayan ailelere erzak yardımı yapmayı planladıklarını kaydeden MTO Başkan Vekili Mehmet Fidan ise, önemli olanın bu yardımların doğru kişilere, doğru adreslere ulaştırılması olduğunu söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 13:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?