5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Mücahit 1 haftadır kayıp

23 YAŞINDAKİ GENÇTEN 1 HAFTADIR HABER ALINAMIYOR

Muğla'nın Dalaman ilçesinde bobinajcılık yapan 23 yaşındaki Mücahit Kozluk, bir hafta önce bir arkadaşından gelen telefonla gece 01.00 sıralarında evden ayrıldı. Bir haftadır evine dönmeyen Mücahit Kozluk’un ailesi hayatından endişe duymaya başladı.

Annesi Derya Abuleyla yaptığı açıklamada Mücahit’in, Dalaman'daki kız kardeşi Gülayşe'nin yanında kaldığını belirtirken, “12 Mayıs gecesi saat 01.00 sıralarında Hasan Yılmaz isimli bir kişi arayarak oğlumu çağırmış.. Tamam; geliyorum diyerek evden ayrılan oğlumdan o günden bu güne haber alamadım" dedi.

Oğlunun evden çıktıktan sonra telefonuna ulaşamadığını ve büyük bir merak içinde olduğunu söyleyen anne Derya Abuleyla, "Hayatından endişe ediyorum. Lütfen gören ve duyanların 155'e telefon ederek bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

Müchit Kozluk ile aynı evde yaşayan kız kardeşi Gülayşe Gazazoğlu ise, "Kardeşim Şırnak'ta askerlik yaptı. Oradaki zor şartlarda dahi en olmadık zamanlarda beni arar, habersiz bırakmazdı. Bugüne kadar haber vermeden hiç bir yere gitmedi. Ancak 12 Mayıs'dan bu yana telefonları kapalı ve hiçbir haber alamadım. Ailemizin tamamı perişan olduk, büyük merak içindeyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2011 Çarşamba 12:16:03
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 13:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?