5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Muğla, Gül'ü ağırlayacak

MUĞLA’DA CUMHURBAŞKANI HAZIRLIĞI

Muğla, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ağırlamaya hazırlanıyor. 10 Mart Perşembe günü bir günlük ziyaret için Muğla’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aynı gün Denizli’ye gitmesi bekleniyor.

10 yıldır Muğla merkeze Cumhurbaşkanlığı düzeyinde bir ziyaret gerçekleşmezken, Muğla merkeze en son Süleyman Demirel ziyaret etmişti. 10 yıl sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Muğla ziyareti öncesi Muğla’da hummalı bir çalışma başlatıldı. Valilik tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e verilecek brifing hazırlıkları sürüyor.

ŞEHİR MERKEZİ ŞANTİYE GİBİ

Muğla Belediyesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyareti öncesi şehir merkezinde makyaj çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin ana artellerindeki kaldırım düzenlemeleri dikkat çekerken, diğer yandan paslanmış demir korkuluklar yeniden boyanmaya başlandı. Döner kavşaklarda düzenleme yapılırken, kavşaklara ve yeşil alanlara mevsimsel çiçekler dikiliyor. Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Mobesa çalışması sonrası şehrin merkezinde önemli bir tahribat oldu. Bu yollar zaten programımızda vardı. Fakat Sayın Cumhurbaşkanınızın geçiş güzergâhı üzerine öncelik tanıdık. Henüz program gelmedi. Biz hazırlığımızı yapıyoruz” dedi.

ZİYARET PROGRAMI

10 Mart Perşembe günü Muğla Merkeze gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, özel uçakla Dalaman Havalimanı’na gelecek. Cumhurbaşkanı Gül, önce Akyaka beldesine uğrayacak. Gül buradan Muğla merkeze hareket edecek ve Vali Fatih Şahin’i ziyaret edecek. Valilik ziyaretinin ardından Garnizon Komutanlığı, Belediye, Halk pazarında halkla buluşması ve son olarak Muğla Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aynı gün akşam Denizli’ye hareket edecek ve geceyi Denizli’de geçirecek.

MUĞLA’DA CUMHURBAŞKANI HAZIRLIĞI
MUĞLA’DA CUMHURBAŞKANI HAZIRLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 15:17:05
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 16:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?