5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Muğla Kiev’de tanıtıldı

MUĞLA KİEV’DE TANITILDI

24-27 Mart tarihleri arasında Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de düzenlenen ve 78 ülkeden yaklaşık Bin firmanın katıldığı ‘UITT Turizm Fuarı’ sona erdi. Kiev’deki fuarda Türkiye standında Muğla, Bodrum ve Fethiye masasında FODER ve BODER tarafından tanıtıldı. Standtlara gelen profesyonellere ve ziyaretçilere bölgeleri anlatan broşürler dağıtıldı.

TUR OPERATÖRLERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Kiev’deki turizm fuarına katılan isimlerden birisi de Dalaman ATM Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç idi. Gücenç, Aneks, Poseidon, Turtess, Koral gibi Tur operatörleriyle birebir görüşmeler yaparak Bodrum ve Dalaman gibi uluslar arası havalimanına Mayıs ayında başlamak üzere Ekim ve Kasım aylarında da uçuşların devam etmesi yönünde teklif sundu.

“UKRAYNA FUARI BAŞARILI”

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer sezonun son fuarlarından birisi olan ve Muğla’nın önem verdiği ülkelerden Ukrayna’daki fuarın çok olumlu geçtiğini belirterek, “Fuar süresince iyi bir tanıtım yaptık. Önemli olan önümüzdeki yıl değil, gelecek yıllara yatırım yapmak. Muğla olarak hedeflerimizi uzun yıllara yayarak büyüttük. Ukrayna Muğla için önemli bir ülke. Özellikle Rusya ve Rusya’dan ayrılarak bağımsızlığını kazanan ülkelerde çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvesini beş yıllık bir süreçte alacağımızı düşünüyorum. Sayın valimizin de desteği ile kış döneminde çok önemli pazarlarda Muğla’nın tanıtımını yaptık. Daha önce hiç gitmediğimiz ülkelerle temasa geçtik. Çözüm odaklı yaklaşım tarzıyla sonuç alacağımız kanaatindeyim. Bu açıdan bakıldığında Ukrayna Fuarı oldukça verimli geçti” dedi.

MUĞLA KİEV’DE TANITILDI
MUĞLA KİEV’DE TANITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 14:28:05
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 17:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?