4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Muğla şehidine ağlıyor!

ŞEHİT ASKERİN FETHİYE'DEKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki Sarıyayla Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden Adem Şimşek'in Muğla'nın Fethiye ilçesindeki evine ateş düştü.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki Sarıyayla Karakolu'na dün gece teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 4 askerden Adem Şimşek'in (21) Kemer Beldesi Alaçat köyündeki baba ocağına bu sabah ulaşan acı haberle ateş düştü.

Terhisine 18 gün kala şehit olan erin babası Ramazan Şimşek ve annesi Müzeyyen Şimşek gözyaşlarına boğuldu. Köydeki herkes şehit askerine evine toplanırken eve ve sokak girişine Türk bayrakları asıldı. Şehit askerin cenazesinin bugün ikindi namazı sonrası köyde defnedileceği öğrenildi.

ŞEHİT ASKERİN FETHİYE'DEKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİT ASKERİN FETHİYE'DEKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİT ASKERİN FETHİYE'DEKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİT ASKERİN FETHİYE'DEKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİT ASKERİN FETHİYE'DEKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 12:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali akbay IP: 88.241.214.xxx Tarih : 4.05.2010 04:38:31

şehidimize allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum ama unutmasınlarki şehit oğulları en yüksek mertebede yaşayacak o şerefsizlere gelince bu vatanın bir ademi gider bin ademi bin alisi gelir üç beş çapulcuya bu vatanı hiç teslim etmeye niyetimiz yok bu topraklarda milyonlarca şehidimizin kanı var gelelim başımızdakilere artık yeter deyin siz demiyosanız bırakın millet desin evlatlarımız yavrularımız birer şerefsizin kör kurşunuyla gidiyo sizler sıçak yatakta çocuklarınızın yanındasınız ben tek bir şey söylüyorum bu güne kadar hiç duyuldumu bir vekilin bir başkanın yani yüksek mevkide olan birinin oğlunun şehit olduğu yoooo duyulmadı neden çünkü onlar evlat rahat yerde gazinolarda yapar askerliklerini dağlarda dolaşmak şerefsizleri avlamakta bizim yavrularımıza düşer eyer bu vatan hepimizinse kimse torpil yapmadan gidecek delikanlı gibi yapacak askerliğini kimsede unutmasın bu vatan şimdiye kadar bölünmedi şimdiden sonrada bölünmeyecek gerekirse bin canımız olursa bininide veririz ama bu şehitler ölmez vatanda bölünmez saygılar