4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Muğla SP’de istifa yok

MUĞLA SP’DE İSTİFA YOK

Saadet Partisi (SP) Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci, SP il ve ilçe teşkilatlarında istifa olmayacağını belirterek, “Biz parti değil, Milli Görüşçüyüz” dedi.

Numan Kurtulmuş’un SP Genel Başkanlığı ve Partiden istifa eden ardından bir açıklama yapan SP Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci; SP Muğla il, merkez ilçe, ilçe ve belde teşkilatlarında yapılan değerlendirmede istifa etmeme kararının çıktığı açıkladı.

Numan Kurtulmuş’un istifasını değerlendiren Cebrail Tümenci, “İçimizdeki çürükler ayıklandı. Saadet Partisi ikinci defa güzel bir doğum gerçekleştirdi. İlkinde Ak Parti çıktı, ikincisinde ne olur bilmiyorum. Bu doğumun ilk sinyali zaten kongrede verilmişti. Kongrede olayların yaşanmasının ana nedeni Milli Görüşçüler değil, partiden ayrılıp ayrılmama noktasında olanlardı. Ardından İftarda da aynı senaryo gerçekleşti. Biz Muğla İl, Merkez ilçe ve ilçe teşkilatları olarak istifa etmeme kararı aldık. Çünkü biz partili değil, milli Görüşçüyüz. İstifa eden arkadaşlarımızın 8 yıldır niye AK Parti’ye gitmediler acaba? Biz içimizdeki çürükleri ayıklıyoruz. İlçe başkanlarım ile yaptığım telefon görüşmesinde hepsi de aynı kanatta ve istifa etmeyi düşünmüyorlar. Biz Milli Görüş’ün arkasından gideriz, partinin değil” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 14:31:01
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 15:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?