6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Muğla'da Pençe operasyonu

Muğla'da emniyet güçlerinin düzenlediği "Pençe" adlı operasyonda, 3 kilo 245 gram esrar maddesi ele geçirilirken, il çevresindeki turistik ilçelerde esrar satmaya çalıştıkları ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, İzmir'den gelen 41 K 3478 plakalı bir aracı takibe aldı. A.R.Y. (46) yönetimindeki araç, Muğla-Aydın karayolu üzerindeki polis noktasında ekipleri görünce, tekrar İzmir istikametine doğru kaçmaya başladı. Kaçarken, araçtaki 3 kilo 245 gram esrar maddesini de camdan atan A.R.Y. ve yanındaki G.E.M. (30), yapılan takip sonrası Muğla'nın Bayır Beldesi girişinde yakalandı. Camdan atılan esrar maddesi polis ekipleri tarafından toplanarak muhafaza altına alınırken, zanlıların kullandığı 41 K 3478 plakalı araca da el konuldu. 

A.R.Y ve G.E.M, yapılan sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları Muğla Adliyesi'nde tutuklanarak, Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 18:37:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?