4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

'Muğlalı sizi bağrına basacak'

EMNİYET MÜDÜRÜ AY’DAN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET

Muğla’daki görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, kurum ve kuruluşlara yaptığı tanışma ve nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, Gürün ile karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu. Muğla’da göreve başlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, “Ülkemizin bu güzide kentinde görev yapmaktan gurur duyuyorum teşkilatım adına da sevinç duyuyorum” dedi.

Hizmet anlayışı olarak halkla bütünleşmek istediklerinin altını çizen Kadir Ay, “Özellikle suçu önleme konusunda halkımızın desteklerini bekliyoruz. Halkımız bizi desteklesin. Halkımızdan suçlu ve suça teşebbüsle ilgili her türlü gelişmeyi bizimle paylaşsın. Bilgi paylaşımı suçu önleme açısından bizim elimizi güçlendirir. Bütün ünitelerimizin kapısı halkımıza açık. Gerek e-mail, gerek telefon, gerekse bizleri ziyaret ederek bizi desteklesinler ve bilgi paylaşsınlar. Teşkilatımız 24 sat halkımızın huzuru ve güvenliği için görevinin başında” şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise Ay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Mesleki birikiminizin üst düzeyde olduğunu biliyoruz. Dışa dönük ve pozitif davranışlarınız başarılarınızı artarak devam ettireceğinizden eminiz. Muğlalı aldığı bu intiba ile sizi bağrına basacaktır. Muğla ve Muğlalının huzuru için hep birlikte el ele çalışarak mesaimizi harcayacağız. Muğlalı suça ve suçluya karşı duyarlıdır. Bu anlamda da önemli katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 12:21:01
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 13:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?