4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Muğla’nın güvenliğine para aranıyor

MUĞLA’NIN GÜVENLİĞİNE PARA ARANIYOR

Muğla İl Genel Meclisi’nin 11 Aralık 2009 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ve 2010 yılı bütçesinde değerlendirilmek üzere karar alınan Muğla Merkez Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Projesi ile ilgili olarak karar alınamadı.

Muğla merkezde vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanabilmesi, güvenlik, trafik ve asayiş yönünden meydana gelebilecek olayların takibi amacıyla Kent Güvenlik Sistemi projesi için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 250 bin TL kaynak ayrılmıştı. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ümit Karaaslan, komisyonun mevzuat çerçevesinde değerlendirileceğini, yerel kaynakların da kurulacak tesis için harekete geçirilmesini, İl Genel Meclisi’nin de imkânları ölçüsünde katkı sağlayacağını açıkladı.

Kurulacak sistemin maliyeti konusunda net bir rakamın oluşmaması nedeniyle, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Projesi’nin önümüzdeki toplantılarda tekrar ele alınacağı açıklandı. Yaklaşık 1 milyon 500 TL tutarındaki güvenlik sisteminin kurulması için Emniyet Genel Müdürlüğü’nün biraz daha kaynak aktarımında bulunması istendi.

MUĞLA’NIN GÜVENLİĞİNE PARA ARANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 16:50:02
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 20:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?