22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Mühendis Mutlu Acar toprağa verildi

Fethiye'de, bıçakla öldürülen Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Mühendis Mutlu Acar için Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'nde bir tören düzenlendi. 

Olay dün gece bir restorantta meydana geldi. Bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Mutlu Acar (40) için çalıştığı Orman İşletme Müdürlüğü lojmanlarındaki evi önünde cenaze töreni düzenlendi. 

Törene Orman İşletme İl Müdürü Behlül Şenyürek, Fethiye Orman İşletme Müdürü Reşat Tunç, ailesi ve mesai arkadaşları ile vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Orman İşletme İl Müdürü Behlül Şenyürek, "Bunu yapanlar bunun hesabını vermeli ama bu Mutlu Acar'ı geri getirmeyecek" dedi. 

Törene öldürülen mühendis Mutlu Acar'ın öğretmen eşi Zahide Acar, kucağında 2 yaşındaki kızları Bahar Deniz'le katıldı. Annesinin kucağında olanlardan habersiz etrafını seyreden 2 yaşındaki Bahar Deniz, görenlerin yüreğini burktu. Küçük kızıyla birlikte eşinin tabutuna sarılan Zahide Acar güçlükle sakinleştirildi. 

Mutlu Acar, Fethiye Merkez Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Taşyaka Şehir Mezarlığı'na götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi. 

OLAYIN SEBEBİ 

Öte yandan bıçaklama olayının, restoranın devredilmesi ile ilgili olduğu ve öldürülen Mutlu Acar'ın Kemer Orman İşletme Müdürü Hakkı Atasoy ile birlikte arabuluculuk için orada bulunduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 14:49:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?