22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Mustafa Canyılmaz toprağa verildi

Ortaca ilçesinde sanayi sitesindeki bir iş yerinin kapısın önüne bırakılan oyuncak bebek içerisine yerleştirilen bombanın patlaması sonucunda hayatını kaybeden Mustafa Canyılmaz’ın gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde Canyılmaz’ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Bilindiği gibi; Ortaca Sanayi Sitesi önündeki iş yeri önüne bırakılan oyuncak bebekli bomba düzeneğinin patlaması sonunda hayatına kaybeden Mustafa Canyılmaz’ın cesedi Ortaca Cumhuriyet Savcılığı tarafından ölüm nedenini araştırılması için dün akşam saatlerinde İzmir Adli Tıp Merkezi’ne gönderilmişti.

Otopsisinin tamamlanmasının ardından Canyılmaz’ın cenazesi, karayolu ile geniş güvenlik önlemleri altında Ortaca merkez Karaburun Mahallesi’ndeki evine getirildi. Evlerinin önünde kalabalık topluluk ile Cenaze Namazı kılındı. Evlerinden alınan Mustafa Canyılmaz’ın cenazesi götürülürken annesi Ümmühan Canyılmaz sinir krizi geçirerek bayıldı. Bayılan anneye olay yerinde ilk müdahaleyi Acil Servis ekipleri yaparken, Canyılmaz daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Cenaze töreni sırasında metanetli olmaya çalışan ancak zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Canyılmaz’ın babası Cemil Canyılmaz; “Oğlum kurban seçildi.

Oğlumun her hangi bir kadın ve kız ile ilişkisi yoktu. Bugüne kadar defalarca evlenmesi için çalıştık. Eğer böyle bir durum olsa bize söyler ve bizde gerekeni yapardık. Bunun bir kadın yüzünden öldürüldüğünü sanmıyorum” dedi.

Cenaze Namazı’nın kılınmasından ardından Canyılmaz’ın cenazesi omuzlara taşınarak, Karaburun Mahallesi’nde bulunan aile mezarlığına gömüldü.

Öte yandan; bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırı olayı ile ilgili olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ortaça İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortak çalışmaların devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 18:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
medine erkan IP: 77.118.180.xxx Tarih : 21.12.2008 20:41:37

basiniz sag olsun