4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Narenciye işçisi gölde boğuldu

GENÇ NARENCİYE İŞÇİSİ KÖYCEĞİZ GÖLÜ’NDE BOĞULDU

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde narenciye işçisi olarak çalışan ve yüzme bilmediği iddia edilen genç, Köyceğiz Gölü’nde boğuldu. Gölde kaybolan gencin cesedi dalgıçlar tarafından 3 saatlik bir aramanın sonunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre; bir süre önce Afyon’un Dinar ilçesinden gelerek Ortaca ilçesindeki bir narenciye fabrikasında çalışmaya başlayan Bekir Açıkgöz (19), önceki gün Köyceğiz’e bağlı Toparlar beldesindeki bir narenciye bahçesine çalışmak üzere geldi. Havanın uygunsuz olması nedeniyle narenciye kesimi yapılmayınca işçiler Ortaca’ya geri dönerken, Bekir Açıkgöz, 3 arkadaşı ile birlikte daha önce hiç görmediği Köyceğiz’e geldi ve ilçede öğle saatlerine kadar dolaştı. Saat 14.00 sıralarında göl kenarına gelen gruptan Bekir Açıkgöz göle girmek istedi.

Yüzme bilmediği öğrenilen 2 çocuk babası Açıkgöz, arkadaşlarının tüm ikazlarına rağmen Köyceğiz Gölü’ne girdi. Yaklaşık 30 metre sahilden açılan Açıkgöz, aniden derinleşen ve zemininin balçık ile yosun kaplı olduğu öğrenilen bölgede suya gömüldü. Bir süre suda çırpınan Açıkgöz’e kıyıda bulunanlardan da yüzme bilmeyen olmayınca kimse yardım edemedi. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Köyceğiz İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bekir Açıkgöz’ü aramaya başlarken, Dalyan Sahil Güvenlik ekibi ve DALKO teknelerinin de gölde aradığı Açıkgöz bulunamayınca Marmaris Su Altı Grup Amirliği Dalgıçları bölgeye çağrıldı. Saat 16.30 sıralarında bölgeye gelen ve suya giren 6 kişilik dalgıç ekibi yaklaşık 10 dakikalık arama sonucunda yosun ve çamura gömülmüş olarak Bekir Açıkgöz’ün cesedine ulaştı.

Bekir Açıkgöz’ün cesedi incelenmek üzere Köyceğiz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaya Köyceğiz Savcılığı el koyarak soruşturmanın devam etti bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GENÇ NARENCİYE İŞÇİSİ KÖYCEĞİZ GÖLÜ’NDE BOĞULDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 13:29:02
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 16:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet evran IP: 78.187.47.xxx Tarih : 9.11.2010 11:09:21

allah rahmet eylesin cok  candan arkadasımdı cok üzüldüm anne babasına hanımına sabır versin        mehmet evran