4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Narkotik köpekler göz açtırmıyor

NARKOTİK KÖPEKLER GÖZ AÇTIRMIYOR

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 aydır yürütülen istihbari çalışmalar sonucu iki ayrı çete mensubu toplam 11 kişi yakalandı.

Polisin Sokak Satıcıları tabir edilen uyuşturucu çetesine yönelik olarak yaptığı çalışmalar ve operasyonda kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılığı yaptığı ileri sürülen 11 kişi yakalandı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince ortaklaşa olarak Milas ilçesinde yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yapan 2 ayrı örgütü 5 aydır takibe aldı. Bugün sabah saatlerinde Milas ilçesi, Aydın ve Denizli illerinde 12 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonda iki ayrı örgüt elemanlarından toplam 11 kişi yakalandı.

Milas’ta yapılan operasyonlarda Köpük ve Çilek adlı narkotik köpekler de görev alırken, köpeklerin ev ve araçlarda yaptığı aramalar sonucu yarım kilo uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi.

Ayrıca yakalanan 4 örgüt üyesinin Milas ilçesinde ören yerleri ve sit alanlarında kaçak kazı yaptıkları ve tarihi eser kaçakçılığı faaliyetlerinde bulunduğu da öğrenildi. Çete üyelerinden 5’i Milas’ta yakalanırken, Aydın ve Denizli illerinde yakalanan 6 kişinin de Muğla’ya getirileceği ve emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilecekleri açıklandı.

NARKOTİK KÖPEKLER GÖZ AÇTIRMIYOR
NARKOTİK KÖPEKLER GÖZ AÇTIRMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 16:15:04
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 16:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?