4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Naylon poşet yerine file

ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜNDEN FİLE KAMPANYASI

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir dizi etkinlikler gerçekleştiren Muğla Çevre ve Orman İl Müdürlüğü, naylon poşet yerine file kampanyası başlatıyor.

Muğla Çevre ve Orman İl Müdür Vekili Kamil Karakaya, önümüzdeki hafta Perşembe günü halk pazarında ipten örme file ve bez çanta dağıtımı yaparak “Naylon poşete” karşı kampanya başlatacaklarını açıkladı.

İl Müdür Vekili Karakaya, çeşitli kurum ve kuruluşlara bizzat giderek file ve bez çanta dağıtımı yaparken, ziyaret ettiği işyeri çalışanlarına birer bez çanta ve file verdi.

Karakaya, “5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde bu sene bir farklılık yapıp, toplumsal duyarlılığı harekete geçirelim istedik. Kapalı salon kutlamalarından, sahaya çıktık. Şu anda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek ipten örme Pazar filesi ile bezden Pazar çantası dağıtımı yapıyoruz. Perşembe günü de Muğla Açık Pazar Yerinde Muğlalılara dağıtım yapacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 14:33:00
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 14:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan İpek IP: 88.241.250.xxx Tarih : 8.06.2010 22:01:53

Farklı ama yerinde bir kampanya olmuş, bir süredir Muğla Çevre Müdürlüğü basında olumlu haberlerle gündeme geliyor, sanırım müdür vekilimiz gayretle çalışıyor, kampanya için teşekkürler