16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Nikahlarına torunları ile geldiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evlenen İskoç gelin Louise Frances Burr ile İngiliz damat Peter Rowland Livings, nikaha kucaklarında torunları ile geldiler. 

13 yıl önce tatil için geldikleri Bodrum'da tanıştıktan sonra evlilik kararı alan İskoç gelin Louise Frances Burr ile İngiliz damat Peter Rowland Livings'in nikahı Gümbet Alka Apart Otel'de kıyıldı. 


Bodrum İlçe Nüfus Müdürü Gazi Kıran'ın kıydığı nikaha gelinin ailesinden 5 kuşak katıldı. Bir nakliyat firmasında Lojistik kısım müdürü olan damat ile uzman hemşire olan gelinin havuz başında kıyılan nikah töreni, renkli görüntüler oluşturdu. Nikah masasına ağzında emzik taşıyan torunlarıyla oturan çifti arkadaşları da yalnız bırakmadı. İngiltere'nin Milton Keynes kentinde hayatlarını sürdürecekleri öğrenilen çiftin nikah töreninde damadın nikah şahidi gelinin babası olurken, gelinin nikah şahitliğini de kızı ve damadın oğullarından Jason Livings yaptı. 

Gelin, nikah masasına İskoç kıyafeti giyen babası tarafından getirildi. Yüzüklerin takılmasının ardından, Bodrum İlçe Nüfus Müdürü Gazi Kıran evlilik cüzdanını geline teslim etti. Çocuk ve torun sahibi gelin ile damat dünya evine girdikleri Bodrum'a hayran olduklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 12:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?