16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Nüfus Müdürlüğü'nde seçim mesaisi

Yerel seçim takviminde geri sayım başlarken, seçim öncesi seçmen kütüklerinin güncellenmesi amacıyla seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkarılmıştı. Askıya çıkarılan seçmen kütüklerinde isimlerini bulamayan vatandaşlar Nüfus Müdürlüklerine giderek işlemlerini yaptırmaya başladı.


Muhtarlıklarda askıya çıkarılan seçmen kütüklerinde isimlerini bulamayan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla Muğla merkez ve ilçelerdeki Nüfus Müdürlükleri Cumartesi ve Pazar günleri mesai yapacak. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminin güncellendiği Nüfus Müdürlüklerinde, muhtarlıklarda askıya çıkan listede ismini bulamayan vatandaşlar Nüfus Müdürlüklerine gelerek Cumartesi ve Pazar günü işlemlerini yaptırabilecekler.

İl Nüfus Müdürlüğü yetkilileri, “Muhtarlıklarda askıya çıkan listeler 5 Aralık tarihinde askıdan indirilecek. Listede ismini bulamayan vatandaşlarımızın mesai günlerinde yığılmayı önlemek amacıyla Cumartesi ve Pazar günü de Merkez İlçe ve İlçelerimizdeki Nüfus Müdürlükleri açık kalacak. Askıya çıkan listelerde ismini bulamayan vatandaşlarımız hafta sonu da müdürlüklerimize uğrayarak işlemlerini yaptırmalarını istiyoruz. Seçmen kütüklerinde ismi bulunmayan vatandaşlarımızın işlemlerini yaptırmak için son güne kadar beklemelerini ve yığılmaları engellemek istiyoruz” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 15:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?