4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Odalardan Vali Şahin’e ziyaret

ODALARDAN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET

Muğla Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, başkanlığında ilçelerin oda başkanları, Muğla Valisi Fatih Şahin’i ziyaret etti.

Vali Fatih Şahin, Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve ilçelerin oda başkanlarını kabulünde, “Sizleri birlik ve beraberlik içinde görmekten büyük bir mutluluk duydum. Sizler toplum için çok önemli görevleri yerine getiriyorsunuz. Sizlerin çabasıyla, yörede daha çok üreterek, bu üretimleri kazanca dönüştürme çabası içindesiniz. Yaptığınız tüm çalışmaları Vilayet olarak önemsiyoruz, çalışmalarınızı da işbirliği içinde destekliyoruz. Sizin fikirleriniz bizim için çok önemli. Muğla, toplumun her kesiminin ilgi alanına hitap eden zenginliğe sahip. Bu zenginliklerin çok iyi değerlendirilmesi ve ülke ekonomisine katkıya dönüştürülmesi gerekiyor. Muğla’da meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarınca uygulamaya konulan ‘SMAP-3’ ve ‘Arı Müzesi’ gibi projeleri takdirle karşılıyorum. Muğla’nın önü açık. Doğasıyla ve kültürel zenginlikleriyle sahip olduğu bu potansiyeli, koruma kullanma dengesi içinde geleceğe taşımamız gerekiyor. Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla her zaman işbirliği içinde olacağız” dedi.

Muğla Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, ilçe oda başkanlarını tanıttıktan sonra, “Sizleri ilk günden beri, kendimizden birisi olarak kabul ederek bağrımıza bastık. Basında yayınlanan haberlerden de arkadaşlarımızın size karşı düşünceleri de sıcak ve olumlu. Sizin bizden her isteğinizi bir emir olarak kabul edip yerine getirme çabası içinde olacağız. Bu süreç içinde, meslek örgütleri olarak bizlerin de sizlerden isteklerimiz olacaktır. Bizler, Muğla il genelinde 65 bine yakın esnafı ve aileleri ve çocuklarıyla birlikte 250-300 bine yakın nüfusu temsil ediyoruz” diye konuştu.

ODALARDAN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET
ODALARDAN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 12:14:05
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 13:10:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?