22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Ödüllerini bakanın elinden aldılar

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen geceye katıldı.


Milas’ta Çöllüoğlu Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede, uluslararası müsabakalarda dereceye giren başarılı sporculara ödül veren Murat Başesgioğlu, sporun en iyi eğitim araçlarından biri olduğunu ve sporculara ödüllerini vermenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, “Çocuklarımızı, ailelerini ve antrenörlerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Milas Gençlikspor’a da teşekkür ediyorum. Herkesin bildiği gibi spor en iyi eğitim araçlarından biri. Spor, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyan ve onların ruh ve beden sağlıklarını sağlayan en iyi araç. Aileler olarak çocuklara spor yapmaları konusunda destek olmalıyız. Umut ediyorum ki Muğla’dan, Milas’tan nice sporcular çıkacak ve bütün Dünya sporcularımızın başarılarından bahsedecek” dedi.


Başeskioğlu, hükümet olarak amatör spora çok büyük önem verdiklerini, amatör sporda ülke olarak büyük bir gelişme kaydedileceğini söyledi. Bakan Başeskioğlu tarafından çeşitli branşlardaki başarılı sporcuların ödüllendirildiği gecede; Muğla İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen Başesgioğlu’na üzerinde Atatürk deseni bulunan bir halı hediye etti. Geceye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay ve MHP Muğla Milletvekili Metin Ergun da katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 16:24:04
Güncelleme :15 Kasım 2008 Cumartesi 16:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?