22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Ödülü kütüphane müdürü vermiş

Güllük Körfezi’nde denizi izinsiz dolduran MNG Holding’e bağlı Günal İnşaat’a “turizme katkı” ödülü verilmesini belirleyen kişinin Milas Kütüphane Müdürü Y.D olduğu iddia edildi.

Y.D., Kaymakamlık tarafından vekaleten getirildiği İlçe Kültür ve Turizm Şube Müdür Vekilliği görevinden alındı.

Milas’ta denizi izinsiz dolduran Günal İnşaat temsilcisine, turizme katkıları nedeniyle “teşekkür plaketi” verilmesinin ardından, Muğla Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, plaket verilecek kişileri belirlediği iddia edilen Milas Kütüphane Müdürü Y.D., Kaymakam oluruyla yürüttüğü İlçe Kültür ve Turizm Şube Müdürü Vekilliği görevinden alındı. Y.D.’nin Milas İlçe Kütüphane Müdürlüğü görevine devam ettiği bildirildi.

‘Şubat’ta uyarılmıştı’
Soruşturma hakkında bilgi veren Muğla Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, Y.D.’yi İlçe Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü unvanını kullanmaması konusunda en son şubat ayında yazılı olarak uyardıklarını belirtti. Milas Kaymakamlığı yetkilileri ise Y.D.’nin önceki kaymakamlardan biri döneminde Milas İlçe Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü görevini kaymakam oluruyla vekâleten yürüttüğünü bildirdi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 10:55:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?