4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Oğlu gözlerinin önünde öldürüldü

OĞLU GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Fethiye'de seyyar balıkçılık yapan bir genç, annesinin gözü önünde asker arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Olay, Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi Şehit Fethibey Caddesi üzerinde meydana geldi. Annesi ve kardeşiyle birlikte yaşayan 23 yaşındaki Tolgay Tutar, asker arkadaşı Adnan'ın telefonu ile uyandı. Soyadı belirlenemeyen ve Fethiye'de simitçilik yaptığı belirlenen asker arkadaşı Adnan ile bir telefon görüşmesi yapan Tutar, arkadaşını kahvaltı için eve davet etti. Annesine arkadaşının geleceğini söyleyerek kahvaltı hazırlamasını isteyen Tolgay Tutar, kısa süre sonra kapıya çıkarak eve gelen arkadaşını

karşıladı. Seyyar balıkçılık yapan Tolgay Tutar, arkadaşı Adnan ile kapıda bir süre sohbet etti. Kahvaltıyı hazırlayarak kapıya gelen Tolgay Tutar'ın annesi ise iki genci kahvaltı için içeri çağırdı. Adnan adlı gencin Tolgay ile özel görüşmek istediğini belirtmesi üzerine mutfağa gitmek üzere sırtını dönen anne bir anda duyduğu silah sesiyle irkildi. Adnan isimli zanlı annesi arkasını döner dönmez Tolgay Tutar'a yanında getirdiği tüfekle ateş etti. Kafasından vurulan Tolgay Tutar olay yerinde hayatını kaybetti.

Askerlik arkadaşını başından vurarak öldüren katil zanlısı silahı olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları ilk incelemenin ardından Tolgay Tutar'ın cesedini Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Tolga Tutar'ın cesedinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesi bekleniyor.

Öte yandan cinayetin işlendiği binanın duvarlarındaki ve yerlerdeki kan izleri olayın acı yüzünü ortaya koydu. Hayatını kaybeden gencin annesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis gencin yakınlarını bilgilerine başvurmak üzere polis merkezine götürdü. Polis katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

OĞLU GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
OĞLU GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
OĞLU GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
OĞLU GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
OĞLU GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 12:09:00
Güncelleme :26 Kasım 2010 Cuma 13:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?