8
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Oğlunun önünde 9 kez bıçakladı

Muğla'da, boşanma aşamasında olduğu eşini terk edip başkasıyla kaçtığı ileri sürülen Tennur K. (37), oğluyla gittiği hastanenin otoparkında karşılaştığı eşi K.K. (40) tarafından bıçaklandı, talihsiz kadın ağır yaralanırken eşi kaçtı.

Olay, Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Lastik tamircisi K.K. ile eşi Tennur K., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Bunun üzerine iddiaya göre, yanına oğlu C.K.'yı (12) da alan Tennur K., bir süre önce Köyceğiz İlçesi'nde yaşayan K.T.'nin yanına kaçtı. Aramalarına rağmen eşi ve çocuğunu bulamayan K.K., bir rahatsızlığı nedeniyle bugün hastaneye gitti. Otoparka giren K.K., bu sırada kendisini terk eden eşi ve yanında da oğlunu gördü. Boşanma aşamasında olduğu kocasını fark kadın kaçmaya çalıştı, ancak K.K., eşinin kolundan yakalayıp tekme ve yumruklarla vurmaya başladı. Oğlu C.K., babasına engel olmaya çalıştı, ancak öfkeden gözü dönen K.K., otomobilinden aldığı avcı bıçağıyla eşine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 9 kez bıçaklanan talihsiz kadın, kanlar içinde yere yığıldı, öfkeli koca koşarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine hastaneden getirilen sedyeye konulan Tennur K., acil serviste tedaviye alındı. Polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatırken, gözü önünde annesi bıçaklanan C.K., uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.

Otopark görevlisi Celal İncekaya, Bir anne oğlunun gözü önünde bıçaklandı. Her yer kan gölüne döndü. Kadına şiddete artık dur denmesi gerekiyor. Adam koşarak kaçtı dedi.

 

...
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2012 Salı 19:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?