4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Öğrenci yurdu yararına kermes

ÖĞRENCİ YURDU YARARINA KERMES

Muğla Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından TOKİ Evleri mevkiinde yapımı devam eden Selimiye Öğrenci Yurdu yararına kermes düzenledi.

Daha önce Muğla’ya Bağlarbaşı Talebe Yurdunu kazandıran Muğla Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından düzenlenen kermes, Muğla Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Bahçesinde açıldı. Her türlü yiyecek ve içecekler ile tekstil, el işleri dokuma ve ayakkabının satıldığı kermes dört gün boyunca açık kalacak.

Kermeste satılan ürünlerin hayırsever tarafından sağlandığını belirten Muğla Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi Yazgan, “Kermesimiz dört gün boyunca Turizm Meslek Lisesi bahçesinde açık kalacak. Kermesimizde keşkek, mantı, aşure, katmer ve sarma, döner ve gözleme, tatlı çeşitleri, tekstil giyim, el işleri dokuma ve içecekleri satıyoruz. Kermesin hazırlanmasına katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Muğlalırdan kermesimize ilgi ve destek bekliyoruz. Kermesten elde edeceğimiz gelirle yapımı devam eden Selimiye Öğrenci Yurdunun eksiklerini tamamlayacağız. Yurdumuzun kalorifer tesisatı, asansör ve laminat parke ihtiyacı var. Daha önce eğitim dünyasına kazandırdığımız Bağlarbaşı Talebe Yurdu’nun ardından Selime Öğrenci Yurdunu da kısa bir sürede tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİ YURDU YARARINA KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 13:56:03
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 01:11:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?