4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Öğrencilerden imza günü

ÖĞRENCİLERDEN İMZA GÜNÜ

Ortaca Dikvekavak Şehit Piyade Asteğmen Mustafa Tayyar Milat Temizel İlköğretim Okulu’nun üçüncü sınıf öğrencileri tarafından kaleme alınan “Zakkum Çiçekleri” adlı şiir kitabı için imza günü düzenlendi.

“Zakkum Çiçekleri” şiir demeti kitabının imza günü ve şiir dinletisini Kaymakam Mustafa Gürdal, Belediye Başkan Vekili Cemil Durak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, Şube Müdürü İ.Halil Şahin, Eski Noter ve Okulun adını taşıyan Şehit Piyade Atsteğmen Mustafa Tayyar Milat Temizel’in babası Emin Temizel, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan şiir dinletisi sonunda şiirleri yazan öğrenciler yazdıkları “Zakkum Çiçekleri”adlı kitabını imzaladılar. Şiir kitabına ilgi büyük oldu.

Küçük şairlerin Sınıf Öğretmeni ve Okul Müdürü Kamil Karakaş; şiir dinletisini ve imza gününde gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirterek; “Yapmış olduğumuz bu projede amacımız öğrencilerimizin öz güveninin yükseltilmesini sağlamak ve çalışan, üreten bireyler haline getirmektir. Öğrencilerimizi bu doğrultuda yetiştirmeyi kendimize hedef seçtik. Bundan sonraki hedeflerimizde ise, Okul Aile birliğimiz ve öğrenci velilerimizin iş birliği ile sınıflara ‘akıllı Tahta” ve bilgisayar alarak sınıfımızın teknoloji sisteminden faydalanmasını sağlamaktır. Bundan sonraki derslerimizi internet ortamında işlemeye hedefliyoruz.

Tüm bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini eksik etmeyen herkese öğrencilerim ve öğrenci velileri adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Mustafa Gürdal ve Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ise, kitapta şiirleri bulunan öğrencilere Sınıf Öğretmeni Kamil Katakaş’a “Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı öğrencilerinizi ve sizleri tebrik ediyoruz. Güzel bir kitap olmuş, şiir dinletisi de güzeldi. Hepinize ayrı ayrı kutluyoruz” dediler.

ÖĞRENCİLERDEN İMZA GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 09:41:01
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 13:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?