15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Öğrenciye tacizden tutuklandı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki F.P.'ye, 3 yıldır cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen emekli hademe 55 yaşındaki Ramiz D. tutuklandı.

Zekeriya Gümüşkesen İlköğretim Okulu yetkilileri, yıllarca okullarda hademelik yaptıktan sonra emekli olup kahvecilik yapmaya başlayan Ramiz D.'nin üç yıldır zaman zaman okul önüne gelerek, 5'nci sınıf öğrencisi F.P.'yi aldığını fark etti. Okul yönetimi durumu hem polise, hem de kızın ailesine bildirdi.

Bir süredir kızının okul çıkışlarında eve geç gelmesinden şüphelendiğini belirten annesi 39 yaşındaki N.P. de F.P.'nin kendisine bir şey anlatmaması üzerine, başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişe ederek polise şikayetçi oldu.

Polis olayı araştırırken, sosyal hizmet uzmanı gözetiminde ifadesine başvurdu F.P., Ramiz D.'nin kendisine para vererek Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi arkasındaki ormanlık alana götürerek, taciz ettiğini söyledi. F.P.'nin söylediği yerde araştırma yapan polis, bazı kanıtlar buldu.

Ramiz D., işletmeciliğini yaptığı kahvede dün gözaltına alındı, evinde bulundurma ruhsatlı tabanca ile işyerinde av tüfeğine el konuldu. Emniyetteki sorgusundan sonra bugün adliyeye sevk edilen Ramiz D. küçük yaştaki kıza ‘cinsel tacizde bulunduğu’ iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 23:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?