22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Öğretmenlerden gönüllü OKS kursu

Muğla'nın Milas İlçesi'nde gönüllü 9 öğretmen maddi durumu iyi olmayan öğrencilere Ortaöğretim Kurumları Sınavı'na(OKS) hazırlık kursu veriyor


Muğla'nın Milas İlçesi'nde maddi durumları iyi olmayan öğrencilere gönüllü 9 öğretmen tarafından Menteşe İlköğretim Okulu'nda OKS'ye hazırlık kursları veriliyor. İlçe'de görevli Hüseyin Doğan, Fahrettin Arslan, Mehmet Güloğlu, Önder Çil, Sunay Kaydırak, Mustafa Yaslan, Sedat Yaslan, Bestami Genç ve Yahya Tımbıl isimli 9 öğretmenin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurmasıyla başlayan ücretsiz kurslara yaklaşık 100 öğrenci katılıyor.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milas Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy, " Fen Bilgisi, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler branşlarındaki öğretmenlerimiz gönüllü ve ücretsiz olarak öğrencilerimizi OKS'ye hazırlıyor. Bu fikir öğretmenlerimizden geldi. Öğretmenlerimiz hafta sonlarını dinlenerek geçirmek yerine bu ülkenin çocuklarına hizmeti seçtiler. Bu örnek davranışlarından dolayı kendileri kutluyorum ve onlarla gurur duyuyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 14:05:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?