4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ölüm virajı’nda çalışmalar başladı

ÖLÜM VİRAJI’NDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce, yıllardır gündemden düşmeyen Milas-Yatağan arası karayolunun yapım çalışmalarına başlandığını belirtti. Cüce, “Ölüm Virajı” için de çalışmaların hızlandırıldığını ve kısa sürede yapımına başlanacağını kaydetti.

20 Temmuz 2009 tarihinde 32 milyon 478 bin 256 TL’ye ihale edilen 32 km’lik yolun, yüklenici firma tarafından ilk 10 km’lik kısmında etüt çalışmaları tamamlanarak çalışmalara başlandığını belirten AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce, “İhaleyi alan firmaya 26 Ekim 2009 tarihinde iş yeri teslimi yapılarak projenin tatbiki çalışmalarına başlanmıştır. Toprak tesviye, sanat yapıları ve üst yapı işleriyle birlikte tamamlanan yol, büyük bir sorunu da ortadan kaldırmış olacaktır. Öte yandan firma yetkilileri, belirlenen süreden önce işin tamamlanması hususunu taahhüt etmişlerdir” dedi.

Cüce, açıklamasına şöyle devam etti: “AK Parti Milas İlçe teşkilatı olarak konunun gündeme getirilmesinde, ihale edilmesinde ve sonraki aşamalarında ısrarla takipçisi olduk. Bu süreçte olağan üstü emek sarf eden AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr Yüksel Özden ve Sayın Dr. M. Nil Hıdır’a AK Parti Muğla İl Başkanlığına, Yatağan İlçe Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür eder; yapılan hizmetin hayırlı olmasını dilerim.”

MİLAS-ÖREN ARASI KARAYOLUNDAKİ SORUNA ÇÖZÜM İÇİN ADIM ATILDI

Öte yandan Milas ile Ören beldesi arasında ulaşımı sağlayan karayolu üzerinde “Ölüm Virajı” olarak adlandırılan bölümdeki çalışmaların başladığını kaydeden Cüce, açıklamasında: “Sayın Muğla Milletvekillerimizden Prof. Dr Yüksel Özden ve Dr. M. Nil Hıdır’ın üstün çabaları sonucunda yapılan etüt çalışmalarının ardından yaklaşık 1 km’lik yol yapımı için çalışmalar hızlandırılmış ve kısa sürede yapımına başlanacaktır. 16 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan ihale sonrası, yaklaşık 1 km’lik yolun yapım çalışmalarının tamamlanması ile “Ölüm Virajı” olarak adlandırılan kısım ortadan kalkmış, olacak böylece bölge halkı da rahat bir nefes almış olacaktır.” dedi.

ÖLÜM VİRAJI’NDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
ÖLÜM VİRAJI’NDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
ÖLÜM VİRAJI’NDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 11:39:00
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 14:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?