16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Öpüşürken çantasını kaptırdı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde İngiliz kadın turist 43 yaşındaki Deborah Elanie Simmons'un çantası, bir parkta sevgilisi 41 yaşındaki Joseph Campbell ile öpüştüğü sırada 15 yaşındaki H.Ş. tarafından çalındı. H.Ş., kısa sürede polis tarafından yakalandı.

İtfaiye memuru Deborah Elanie Simmons'la TIR şoförü sevgilisi Joseph Campbell, ilçe merkezinde yemek yiyip bir süre gezdikten sonra İnönü Caddesi'ndeki otellerine doğru yürürken parkın önünde durup, öpüşmeye başladı. Bu sırada parktaki bir bankta oturan H.Ş. hızla sarmaş dolaş öpüşen çifte doğru koştu ve İngiliz kadının elindeki çantayı kapıp kaçtı. Turistlerin yardım çığlıklarını duyan bir motorize yunus polisi, kısa süren kovalamacı ardından kapkaççıyı yakaladı.

Geçen Perşembe günü Ula İlçesi'ndeki evinden kaçtığı ve parklarda yattığı belirlenen 15 yaşındaki H.Ş. polis merkezine götürülürken, içinde 1600 YTL ve cep telefonunun bulunan çanta sahibine teslim edildi. Hırsızı yakalayan polise teşekkür eden Simmons, “Türkiye'ye ve Marmaris'e ilk kez geliyoruz. Çantam çalındığı anda Türkiye'ye geldiğimiz için hata ettiğimizi düşünmüştüm. Ancak, polis, hırsızı kısa sürede yakalayınca burada güvende olduğumuzu anladım” dedi.

İfadesi alınan H.Ş., Muğla Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'ne sevk edildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 13:46:48
Güncelleme :13 Ağustos 2008 Çarşamba 13:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?