15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Ortaca Belediyespor kupa bırakmadı

Türkiye Futbol Federasyonu Garanti Plaj Futbol Ligi çerçevesinde Muğla- Ören etabını Ortaca Belediye Spor rakiplerini dize getirip, şampiyon olurken, Alanya’da yapılacak olan Türkiye Garanti Plaj Futbol Turnuvası’nda Muğla’ya temsil edecek.


Ören’de yapılan Garanti Plaj Futbol Turnuvası’na 8 takım katılırken, Ortaca Belediye Spor oynadığı maçlarda çok iyi bir oyun ortaya koyarak rakiplerini dize getirmesini bildi. İlk maçında turnuvanın favori ekiplerinden Bodrum Belediyespor ile karşılaşan Siyah Beyazlı ekip, hem Bodrum hem de Milas Spor’u yine 8-2 yendi. Gümüşlükspor ile oynadığı finalde ise 7-2 galip gelerek şampiyon oldu.


Turnuvanın Muğla ayağında şampiyon olan Ortaca Belediyespor, Alanya’da yapılacak olan Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil etmeye hak kazandı. Ortaca Belediyespor şampiyonlukla birlikte gol kralını da çıkardı. Rakip kalelere gol yağdıran Serkan Deveci gol kralı oldu. Atıl Elbir ise turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.


Ortaca Belediye Spor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Garanti Plaj Futbol Turnuvası’nda en çok gol atan ve en az gol yiyen takım unvanına sahip oldu. Şampiyon olan takımın Teknik Direktörü Salih Aybey yapılan plaj turnuvası ile ilgili açıklamasında “Ören’de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen plaj turnuvasına katılmamızdaki amaç, takıma yapılan yeni transferlerin takım içinde kaynaştırıp, arkadaşlık havasını oluşturmaktı. Bunda da başarılı olduğumuzu söylemek isterim. Katıldığımız ve katılacağımız her turnuvada Ortaca’yı Ortaca Belediyespor’u en iyi şekilde temsil etmeyi çalışıyoruz. Katıldığımız bu turnuvada gerek arkadaşlık, gerekse başarı yönden istediğimizi eldi ettik. Mutluyuz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 18:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?