4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ortaca’da korkunç cinayet

ORTACA’DA KORKUNÇ CİNAYET

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen olayda ablasının oğluyla birlikte yaşayan yaşlı kadın, evinde boğazından kesilmiş olarak ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre; eşinde ayrı olarak Ortaca Atatürk Mahallesi 253 Sokak’ta bulunan 2 numaralı apartmanın 5’inci katında yeğeni Oktay G. (32) ile birlikte yaşayan Rahime Peker’e (57) telefonla ulaşamayan oğlu Andaç Peker, annesinin yaşadığı eve geldi. Televizyonun açık halde bırakıldığı evde tek tek odalarda annesini arayan Peker, annesini battaniyeye sarılmış ve boğazından kesilmiş haldeki cansız bedeni ile karşılaştı. Durumun polis ve 112 Acil Servise bildirilmesi üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri yaşlı kadının bir süre önce öldürülmüş olduğunu tespit etti.

Ortaca Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Rahime Peker’in cesedinden alınan örnekler kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayda hayatını kaybeden Rahime Peker’in bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma davaları devam eden eşi Ünver P. tarafından tehdit edildiğini gerekçesiyle Ortaca Cumhuriyet Savcılığını suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi. Cinayet şüphelisi olarak aranan Peker’in yeğeni Oktay G. olaydan sonra kayıplara karışırken; eşi Ünver P. polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ORTACA’DA KORKUNÇ CİNAYET
ORTACA’DA KORKUNÇ CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 11:37:00
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?