16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Ortaca'da seçim çalışmaları

İnşaat Mühendisi Abdullah Mengü Şahin’in Ortaca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dilekçesine AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Mesut Yazan’a vermesiyle, AK Parti’de aday adayı sayısı üçe çıktı.

22 Temmuz Genel Seçimleri’nde AK Parti Muğla Milletvekilliği sıralamasında beşinci sırada bulunan Abdullah Mengü Şahin, yapılacak olan yerel seçimde Belediye başkanlığı aday aday dilekçesini verdi.

Ortaca AK Partide Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı 3’çe çıkmış oldu.

Abdullah Mengü Şahin’in aday adaylığı dilekçesine vermesinin ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan; “ Belediye Başkanlığı için aday adaylık için dilekçesini 3’ncü kişi olarak veren Abdullah Mengü Şahin’i kutluyor, başarılar diliyorum. İlçemizde AK Parti’nin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Aday adaylarımızı kutluyorum” dedi.

Abdullah Mengü Şahin de, “Ortacamıza mühendislik formasyonuyla aktif ve katılımcı hizmet edebilmek; belediyecilik tecrübesi olan biri olarak, teşkilatımızın içinden gelen biri olarak, teşkilatımızla iç içe, belediye meclis üyelerimizle beraber, en önemlisi vatandaşlarımızla iç içe onların sorunlarını yerinde dinleyerek ve görerek, Ortacalının yüzündeki tebessümün hiçbir maddiyatla ölçülemeyeceğini bilen, onlarla her zaman istişare içinde olarak Ortacamıza daha fazla yaşanabilir bir ilçe yapmak, klasik belediyecilik anlayışı ile İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını çok iyi bilen içinizden biri olarak halkımızın sorunlarına çözüm olabilmek için Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Her şey Ortaca İçin, Her şey Ortaca’lı için; Durmak yok Yola devam diyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 15:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?