4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ot toplamaya gitti ceset buldu

İNŞAAT İŞÇİSİ ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU

Milas ilçesinde bir bayan, ormanlık alanda ot toplarken bir cesetle karşılaştı.

Milas'a bağlı Beçin beldesi sınırları içindeki Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu arkasında bir şahıs ölü bulundu.

Milas'a bağlı Beçin beldesi Gökdere mevkiinde ot toplamaya çıkan Adalet Oruç (45), yerde hareketsiz yatan bir şahıs gördü. Korkarak paniğe kapılan ve oradan uzaklaşan Oruç, Emek Mahallesi'ndeki evine gitti. Oğlunu aradı. Sonrasında yanına gelen oğluyla birlikte Milas Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne giderek durumu anlattı. Müracaat üzerine harekete geçen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerine geldi. Üzerinde bulunan nüfus cüzdanında şahsın Alaettin Kocaayak (43) olduğu öğrenildi. Sonrasında polis tarafından yapılan araştırmada Kocaayak'ın inşaat işçisi olduğu anlaşıldı.

Yapılan incelemede Kocaayak'ın cesedin yanında bir adet boş fişek ve bir adet de yarı otomatik av tüfeği bulundu. Tüfeğin taşların arasına sıkıştırıldığı ve iple bağlandığı görüldü. Ayrıca, olay yerinde alkol şişesinin olduğu belirtildi.

Cumhuriyet savcısı olay yerine gelinceye kadar delillerin karartılmaması için polis olay mahallini şeritle çevirerek güvenlik altına alındı. Milas Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş da olay yerine incelemede bulundu. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının gerekli incelemelerin yapılmasının ardından Kocaayak'ın ölümü şüpheli bulundu. Kocaayak'ın cesedi önce 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna ardından da kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNŞAAT İŞÇİSİ ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU
İNŞAAT İŞÇİSİ ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU
İNŞAAT İŞÇİSİ ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 10:36:59
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 10:40:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?